Úvod

• 14.6.

Štúdio L+S zostáva s divákmi aj počas leta

- jedenásť osviežujúcich divadelných večerov
- koncert Petra Lipu s Milanom Lasicom
- najlepšie predstavenia sezóny
- 3T – Tri tvorivé tvory

Štúdio L+S pokračuje vo svojej tradícii letných predstavení. Štvrtý rok si tak budú môcť návštevníci divadla vychutnať ,,eskové“ komédie v čase, ktorý je na duševnú pohodu ako stvorený a večery v meste bývajú horúce. ,,Divadlo sme počas prázdnin po prvý raz otvorili v roku 2014 a stretlo sa to s veľmi dobrým ohlasom. Letné obdobie si každý z nás spája s dovolenkou a príjemnou zábavou. A tú práve divadlo so svojim repertoárom komédií a správne nastavenou klímou ponúka,“ hovorí výkonný riaditeľ Štúdia L+S Pavol Danišovič.

Z repertoárovej "klasiky" uvedie divadlo v júli napríklad inscenácie Život na trikrát so skvelým kvartetom Vášáryová - Sládečková - Lasica - Kňažko, alebo anglickú konverzačnú komédiu v slovenskom prevedení Rybárik kráľovský. Nebude chýbať ani hit uplynulej sezóny, hra Môj dobrý kamarát, kde sa o bránice divákom postarajú v hlavných úlohách s Adym Hajdu a Lukášom Latinákom. Neustále plno majú aj Listy Emilovi, v ktorých  Milanovi Lasicovi sekunduje štvorica Kavaschová - Šebová - Švidraňová – Mikulčík .Rovnako je na tom aj ďalšie predstavenie Starí majstri, kde excelujú Milan Lasica a Martin Huba a divákov to aj niekoľkokrát láka na komédiu Skaza Titaniku so Sväťom Malachovským a Michalom Kubovčíkom v hlavných úlohách. Tohtoročnou novinkou v repertoári bude večer v podaní 3T-Tri tvorivé tvory. Táto improvizačná skupina troch hercov, korými sú Juraj "Šoko" Tabaček, Lukáš "Pucho" Púchovský a Stanislav "Stanley" Staško sa tiež postará o skvelý letný večer v divadle svojim situačným humorom. A pohodovú atmosféru vždy počas tohto divadelného festivalu  vytvorí aj tradičný komorný koncert, počas ktorého si Peter Lipa pozve na javisko Milana Lasicu.
Ako už býva zvykom každý večer čaká na návštevníkov pri príchode do divadla pohár dobre vychladeného šumivého. Letné večery na nábreží Dunaja sú síce čarovné, ale aj nekonečné, skombinujte ich s divadlom!
_________________________________________________________________________
Generálni reklamní partneri: Slovenská sporiteľňa a spoločnosť Slovnaft.
S podporou: Stredoeurópska nadácia
Hlavní reklamní partneri: Ararat, LGM, Forza CZ
Reklamní partneri: minerálna voda Fatra, Barzzuz, Bratislavské kultúrne informačné stredisko, Forza, Hotel Tatra
Produktový partner: výrobca šumivých vín HUBERT J.E.
Mediálni partneri: Rádio Jemné, denník Pravda, týždenník .týždeň, mesačník Kam do mesta, webnoviny.sk, netky.sk, BigMedia, predpredaj.sk

Staršia správa Novšia správa